zaterdag 31 januari 2009

Wat nou..? Marcel en Suus naar een popconcert ????

b309


Vandaag is het vrijdag, het einde van de werkweek. Er is weer een hoop gebeurd. De muren in de gang werden door Suzanne onder handen genomen en doordat een deel geverfd is, lijkt de gang hoger.
Marcel zijn nieuwe directeur stelde zich voor en gaf uitleg over zijn missie en plannen. Voor deze vrijdag stond een personeelsfeest op de agenda, maar deze werd op het laatste moment afgelast.
Toen schoot ons ineens de advertentie in gedachten welke wij woensdag in een plaatselijke krant zagen: de gospel artiest Kees Kraaijenoord kwam naar Veendam voor een avond met "Praise-muziek." Nu het feest op kantoor toch niet doorging, konden we mooi naar dit concert. Alsof het zo heeft moeten zijn.
Met 1385 andere bezoekers + de organisatie + de band, waren wij bijeen in een grote sporthal. Deze is trouwens precies gelegen naast het kantoor waar Marcel zo nu en dan spreekuur moet houden. De weg erheen was dus gemakkelijk.
Het was een bijzondere avond met mooie muziek, liederen en overdenkingen. Kees is een van de weinige Nederlandse gospel artiesten. In het buitenland is hij inmiddels ook erg bekend om zijn mooie liederen met rakende teksten. Hij is zelfs een keer geinterviewd bij Nederland 3.
Wij hebben genoten van vanavond. We hoorden bekende en minder bekende nummers, druk en rustig. De teksten van de liederen alleen al zijn een getuigenis van geloof.
In die zaal kwamen we trouwens al snel mensen tegen die wij kennen van onze gemeente(kerk) in Winschoten, zo zie je maar hoe snel je weer mensen kent en herkend.
Na afloop ontdekten wij weer een heerlijk voordeel van Groningen: nadat je gratis geparkeerd hebt gestaan, rijd je zo de stad weer uit om over rustige provinciale wegen in een mum van tijd weer thuis te zijn.
Voor nu welterusten en een goed weekend.
Marcel en Suzanne