woensdag 11 maart 2009

Moestuin deel 2: Breaking news

2009-03-10 003


Jawel !
Dat wat gezaaid is in potgrond, gaat opkomen. Her en der ontstaan nu van die piepkleine groene blaadjes en steeltjes. Dit ondanks het sombere weer van de afgelopen dagen. Maar goed, er is nog een lange weg te gaan.
Suzanne heeft de keuken geschuurd. Na het schuren, wat zo'n beetje heel de dag duurde, bleef er een centimeter dikke stoflaag over. Alles zat er onder. Na veel afstoffen en zuigen is de keuken nu weer een beetje toegankelijk.

Wanneer je onze nieuwe groene aanwinsten wilt zien of hoe de keuken was VOOR de schuurpartijen:
http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/570455854hvJwUU

Vogel Ko logeert zolang op de overloop. Daar roept hij de hele dag door om aandacht te trekken. Hij heeft zicht op alle hoeken van de bovenverdieping.
Marcel is aan het afbouwen en afronden op het werk. Wanneer hij straks even vrij is, moeten zaken zover mogelijk op orde zijn. 

Morgen echter staat er iets anders op het programma: dan heeft hij een cursus in Zeist. Het zal een lange dag worden, want afgezien van de reis is het ook een dagvullende cursus. Wij (de twee anderen en Marcel) hebben besloten er maar een goede dag van te maken en in aansluiting op de cursus nog even wat te gaan eten enzo. Ter voorbereiding van de lange dag kocht Marcel nog een Pepsi colaflesje bij de Action (goedkope winkel). Dat flesje komt uit Georgië wel te verstaan ! De andere cursusleden zullen wel gek op kijken; Ligt Groningen dan zo ver weg dat het helemaal bij de Kaukasus ligt ?

Groetjes, Marcel en Suus.