maandag 13 juli 2009

Wauw, waanzinnig bijzonder !

Beste vrienden,

Hierbij weer een bericht van Marcel en Suus uit Scheemda, nu op onze nieuwe site. Vlak voor Marcel dit bericht wilde gaan typen, zag hij ineens iets vanuit het raam. Van daaruit is er namelijk uitzicht op de moestuinen en de begraafplaats hierachter. Ineens zag ik een ree lopen.

Ik rende naar beneden en waarschuwde Suzanne en de buurman. Die vreesde weer voor zijn sperziebonen, dus hij sprong meteen in de auto. Wij tourden mee.

We konden dit hertje tot op 3 meter afstand benaderen. Wat gaaf !

Je zult altijd zien; dan heb je in de consternatie geen foto-toestel bij je. Maar de buurrman is beter voorbereid, in de achterbak lag een analoge camera met rolletje. Dus snel schoot Marcel wat foto's. Wanneer ze ooit zijn afgedrukt, dan scan ik ze in.

Het blijft hier bijzonder !

Trouwens nog even een update van onze belevenissen. Suzanne's ouders waren er verleden week. Pa nam ons toilet onder handen. De oude tegels werden verwijderd, de muur glad gemaakt en daarna kwamen er nieuwe tegels. Het is allemaal erg mooi geworden.

Dit weekend deden we lekker rustig aan. Zaterdag wekte Nilsson ons al vroeg met zijn gekukel. Helaas was het weer niet zo goed. Maar toen het droog was, reden we binnendoor naar Nieuwolda. Daar werd een groente- en fruitboerderij winkel geopend. Het was erg leuk en bijzonder. Daarna reden we tussen de akkers naar Wagenborgen, Siddeburen, Nieuw Scheemda en toen weer naar huis. Het was een mooie tocht.

Voor meer foto's van de verbouwing en de nieuwe toiletruimte + onze rondtocht van zaterdag, kijk hier:

Foto's

Zondag hebben we lekker gesudderd in en rond het huis, ons klaarmakende voor de nieuwe werkweek. Zondagavond maakten wij nog even een korte wandeling langs de akkers.

Nog vol van onze ontmoeting met het hertje van zojuist gaan we gauw slapen.

Groetjes, Marcel en Suzanne