vrijdag 7 mei 2010

Even een kijkje op de afgelopen week

Goedemorgen,

Nog een paar uurtjes en dan is het zover. Vakantie !

Maar eerst een verslag van de afgelopen week. Met Suzanne gaat het nog niet zo goed en omdat zij meer last van haar keel kreeg, is een anti-biotica gestart.

Verleden week vrijdag, koninginnedag zijn wij er wel even op uit gegaan. Al vroeg reden we naar Loppersum. Daar vonden we een klein zinken teiltje. Dat is een bijzonder exemplaar, nummer 20 zie je niet vaak.

We reden naar Winsum en daarna naar Sappemeer. Maar die laatste plaats was een drukke braderie en dat past niet zo bij ons. Dus gingen we snel naar huis.

Die middag plantten wij slakropjes uit. De stekjes waren nu groot genoeg om uitgezet te worden.

Zaterdag was naar herfstweer. We zijn naar Oude Pekela gereden en kochten nieuw voer voor de kipjes en potgrond om de nieuwe teil te vullen.

Zondag gingen we naar de kerk en hielden we het verder rustig. Toen begon de werkweek weer. Het weer was niet echt voorjaar. Rond de 10 graden en vrij harde wind en van tijd tot tijd regen. Suzanne hield het huis en de tuin schoon en transporteert dagelijks grote hoeveelheden stekpotjes van huis naar de kas en weer terug. Marcel ging dinsdag in zijn nieuwe regioteam naar Veendam en deed gesprekken enzo.

Woensdag 5 mei hadden we vrij. Omdat Suzanne al een poos niet gezond is, waren David en Viola al lang niet bij ons geweest. Maar het leek ons goed dat zij weer eens kwamen. Zo zagen zij de compleet veranderde moestuin en de roze boom die in bloei staat. We aten, hadden goede gesprekken en maakten die middag een wandeling rond Nieuw Scheemda en 't Waar. Aan het einde van de middag gingen zij weer weg en nam Suus weer haar rust. We hopen werkelijk dat de keelontsteking en dergelijke nu echt snel verdwijnen.

Donderdag en vandaag zijn weer werkdagen, nog snel even wat zaken afronden voor een week vakantie. Alvast een goed weekend,

Marcel en Suzanne