zondag 31 juli 2011

HOME SWEET HOMEDit weekend waren we veelal in ons knusse stulpje, allereerst om voorbereidingen te treffen voor de komst van Marcel zijn vader en moeder. Dus werden er verse taarten gebakken, een pruimen- / appel- / citrustaart en een soort van pruimenvlaai. Ja ja… want wij zitten nog steeds helemaal in de pruimen. Plums here, plums there, plums everywhere zegmaar… Zo lief, want collega Rona verraste ons wederom met een tas vol zoete steenvruchten. Waarvoor onze GROTE dank !


Dus Marcel zijn ouders werden volop in de watten uhhh… pruimen gelegd. Zelfs het diner werd opgefrist met een schaal pruimen- / appelcompote. Wees niet bang dat we nu te kampen hebben met de laxerende werking van deze vruchten want ik heb de velletjes er netjes af gehaald. En zonder velletjes  heb je daar gelukkig geen last van.

Ook is de huiskamer (na onze GROTE verbouwing) helemaal schoon gemaakt en volledig ingericht met de puntjes op de "I" en heb ik vlak voor dat onze gasten kwamen het kleine huisje nog vol gezet met vers geplukte bloemen uit eigen tuin. Overal staan momenteel kleine boeketjes met Dahlia’s. Hi hi… zelfs op het toilet zijn ze te vinden ! Het zijn me toch van die vrolijke bloemen, daar worden wij gewoon blij van. Helaas heeft zus Irene zich af moeten melden voor het uitstapje richting het hoge noorden;
 “Lieve Irene, van harte beterschap hoor ! ”.

En zo vloog dit ietwat koude en grijze zomerweekend voorbij, voor je het weet vangt de gewone werkweek weer aan. Nog een weekje werken en dan krijgen ook wij hier vakantie, HEERLIJK !
Geniet nog even mee van wat HOME SWEET HOME kiekjes van dit weekend…

Lieve groeten, Suus en Marcel