woensdag 28 september 2011

NIEUWSGIERIGE Pluis...Ons kipje Pluis is toch zo NIEUWSGIERIG ! Zo sprong Pluis gisteren in een ZWARTE EMMER om deze vanbinnen eens goed te bekijken. De rest van de kipjes stond eerst op een veilige afstand dit tafereel gade te slaan. Brrr eng hoor... zo'n zwart geval. Eenmaal van de grootste schrik bekomen kwamen zij de ZWARTE EMMER ook maar eens aandachtig  bestuderen, aan de buitenkant wel te verstaan. Ook werd er over het randje in de ZWARTE EMMER gegluurd waar onze Pluis de zojuist geveegde inhoud van de straat is lekker omwoelde.

Nee... Pluisje is niet bang voor nieuwe of vreemde objecten, dat is juist een uitdaging ! En daar geniet ze dan ook hevig van, je ziet haar kleine kraaloogjes glimmen. Onze Truus is ook niet echt bang te noemen, maar zij is weer meer heldhaftig op een ander gebied. Zoals jullie wel weten houdt zij er meer van om haar grenzen te verleggen. Zij gaat dan ook nog altijd wekelijks met veel plezier op stap. Soms komen wij Truus (tot onze grote schrik) op de meest vreemde plaatsen tegen. Afijn, maar een ZWARTE EMMER... dat is toch best wel eng hoor...

Dagelijks genieten wij nog altijd volop van onze gevederde vrienden, ze weten iedere dag weer een glimlach op ons gezicht te toveren.

Lieve groeten, Suus en Marcel