zondag 30 oktober 2011

Herinneringen aan reizen uit het verleden

Lieve vrienden.

Eindelijk gaat het iets beter met ons. Suzanne hoest nog veel, maar de koorts enzo is inmiddels aan het verdwijnen en stukje bij beetje pakken wij de draad weer op.

Wat u misschien niet weet is dat wij, Marcel en Suzanne, in het verleden best veel reizen hebben gemaakt. Dit weekend werden wij weer even bepaald bij die tijd.

Deze morgen hadden wij in onze kerk een gastspreker, namelijk Chip Kawalsingh. Deze man is voorganger in "the harvest city church" in Leicester. Hij bracht een krachtige boodschap, wij zijn zeer bemoedigd tijdens deze dienst.

Nadien spraken wij Chip. Hij vertelde van oorsprong uit de Cariben te komen, en wel uit Trinidad en Tobago. Verheugd vertelden wij daar in 2006 te zijn geweest. Hij kende de plaats, het hotel en de kerk die wij destijds hebben bezocht. Het was leuk herinneringen ophalen. Uit zijn telefoon toverde hij allemaal tropische plaatjes van plaatsen die wij herkenden.
Het was een leuke en bijzondere ontmoeting.

Gisteravond kregen wij nog zo'n terugblik moment. In het programma "Door de  Wereld" was een fragment uit een Braziliaans Tv programma. Het lijkt een beetje op "The voice of Holland" zei men, maar dat programma kennen wij verder eigenlijk niet.
Maar dat filmpje deed ons wel denken aan onze reis naar Brazilie in 2008. In de kerk die wij daar bezochten werd net zo passioneel gezongen.

Kijk, geniet en krijg kippenvel bij het zien van de volgende clip:Een goede week toegewenst, Marcel en Suus