vrijdag 14 oktober 2011

LOVELY FRIDAY !


Het weekend kondigt zich heerlijk ZONNIG aan, al moeten wij wel een heel klein beetje wennen aan de temperatuur. Het wordt voelbaar kouder, zeker in de nacht. Terwijl onze gasten langzaam aan vertrekken laat ik jullie snel nog even een paar kiekjes zien van een stel LIEVE kussenhoesjes. Zijn ze niet schattig geworden ? Het is het resultaat van een aantal restjes stof, een explosie van creativiteit en een handige moeder die mijn creatieve hersenspinsels om kan zetten in een prachtig en uniek stukje werk.

Ja... de LIEFDE voor hartjes is nog steeds niet bekoeld hoor... Het staat gewoon zo gezellig en LIEFDEVOL in ons kleine huisje, zeker nu de dagen donker en kort worden. En in dit kleine huisje woont tot op de dag van vandaag gelukkig ook nog een heleboel LIEFDE voor elkaar. Wij voelen ons rijk gezegend door God die ons heeft samengebracht. Waar LIEFDE woont gebiedt de Heer zijn ZEGEN bezingt Psalm 133 in het berijmde gedeelte...

Vandaar al die LIEVE HARTJES in ons kleine huisje... Wij wensen jullie allemaal een fijn en LIEFDEVOL weekend toe, soms moet je het eventjes willen zien... TEL JE ZEGENINGEN ! Dat wat God je heeft gegeven, misschien is dat voor jou niet de prins op het witte paard maar wel die LIEVE poes die altijd op je wacht, een paar prachtige kinderen, een heerlijke woonstek met schatten van buren of een gezellige vriend of vriendin. En natuurlijk is daar ALTIJD en EEUWIG onze LIEFDEVOLLE HEMELSE VADER die er altijd voor je wil zijn !

LIEFS, Suus en Marcel