dinsdag 8 november 2011

Tuin in HERFSTSFEREN...
Onze achtertuin ziet er op dit moment heel SFEERVOL en dromerig uit. De tuin is namelijk vol met dwarrelende gele blaadjes van de Japanse kersenboom. En de temperaturen zijn voor de tijd van het jaar bijzonder aangenaam. Zodoende is het een genot om op een idyllisch bankje met een lekker drankje deze HERFSTSFEER eens goed in je op te nemen. Ook is het verrukkelijk om de mossige geur van de HERFST op te snuiven.

Helaas wordt dit prachtige gele tapijtje wel dagelijks van het gras afgeharkt, hoe romantisch het nu ook oogt. Ons grasveldje is namelijk tijdens de komende wintermaanden wel gesteld op het nodige zonlicht. Dus is het noodzakelijk om de boel daar weg te halen als wij volgend jaar ook nog willen genieten van een groen weitje.
Maar zeg nu zelf... wat een schitterend KLEURENPALET !
En dan te bedenken dat God al deze prachtige verstilde tinten heeft bedacht. Ze getuigen van LEVEN, en ze maken je BLIJ.
Ze doen je beseffen dat onze Hemelse Vader altijd heel dichtbij is. Als je al die mooie kleuren tot je door laat dringen, weet dat je dan  MIDDENIN het werk van ZIJN HANDEN bent beland.

PSALM 16:11 (nieuwe bijbelvertaling)
**********************************
U wijst mij de weg naar het leven:
overvloedige vreugde in Uw nabijheid,
voor altijd een lieflijke plek aan Uw zijde.
LIEVE
GROETEN...
 Suus en Marcel