donderdag 8 december 2011

DAMES en HEER verhuisd...Ons KIPPENGEZELSCHAP is woensdagmiddag overgeplaatst naar een waardiger onderkomen. Neem de storm van woensdag even in gedachten en jullie weten "waarom". Wat een toestand, WINDKRACHT 9 en soms zelfs WINDKRACHT 10 is geen grap te noemen. Het voelde als een ORKAAN, en op sommige plaatsen kon je zelfs een enorme zuiging vernemen. Ook de immense hoeveelheid REGEN die viel maakte dat de buitenren constant vol stond met enorme plassen water. Aangezien het gezelschap echt niet de hele dag met natte pootjes of in het donkere nachthok wil zitten zijn ze verhuisd. Gelukkig is de storm inmiddels bedaard en kraait MENEER DE HAAN vanaf nu in de garage.


Denk maar niet dat onze kippetjes nu DANKBAAR en BLIJ zijn hoor ! Welnee... ze zijn helemaal van streek en enigszins boos. Want zo'n vreemde garage is namelijk eng, HEEL ENG ! Dat onze KIPPENFAMILIE vorig jaar ook een maand of vier in de garage heeft gestaan lijkt niemand zich meer te kunnen herinneren. Dus vertroetelt het vrouwtje de KIPPENDAMES en HENKIE DE HAAN een beetje extra om zo de opgelopen stress weer enigszins onder controle te krijgen. Al moet je wel van goede huize komen om dit voor elkaar te krijgen hoor ! Alleen bijzonder LEKKERE HAPJES zijn geschikt om in zo'n geval in te zetten, denk aan kaas of een restje gekookte volkoren macaroni. Of wat denken jullie van KIPPENSNOEPJES ? Heus waar, die bestaan, daar zitten kleine rivierkreeftjes in. Maar die kosten een vermogen, dus daar mogen ze lekker van dromen in hun droge, nieuwe en ietwat warmere onderkomen !

Wij hopen dat jullie dit stormachtige weer hebben kunnen trotseren en dat het onderkomen van een ieder droog en schadevrij is gebleven !
LIEFS
, Suus en Marcel