donderdag 1 december 2011

Laat die winter maar komen...
Laatst heb ik van mijn lieve Marcel mooie nieuwe LAARZEN gekregen, en daar ben ik nog steeds reuze blij mee. Helaas ontdekte ik al snel dat het echt LAARZEN zijn die absoluut de schoonheidsprijs verdienen maar niet echt super comfortabel zijn. Een wandeltocht door de sneeuw zou ik niet in mijn hoofd halen om op deze LAARZEN te maken. Tja... en met de winter voor de deur... Gelukkig waren deze LAARZEN spotgoedkoop, en zijn onze verwachtingen misschien veel te hoog geweest. Uiteraard zijn deze prachtige LAARZEN prima geschikt om even een boodschapje op te doen, naar de kerk of op visite te gaan. Zo kan ik er alsnog jaren mee doen, dat slijt een stuk minder snel.

Marcel is eigenlijk al heel lang op zoek naar goede, lage en warme LAARZEN voor de winter. Al lopen wij steeds tegen dezelfde problemen aan: slechte kwaliteit of te duur. Ineens rees bij manlief het idee om eens een kijkje te gaan nemen in de mega grote schoenenwinkel hier net even over de grens. Geloof ons, de prijzen liggen daar een stuk lager dan in Nederland. Maar wij troffen het ook nog eens buitengewoon omdat er deze week ruim 20 % aan actiekorting vanaf ging. Per saldo scheelde het 30 euro per paar (zelfde merk / zelfde type laars) dan dat de prijzen via de Nederlandse internetschoenwinkels ons willen doen geloven.

Wat je overigens in deze prachtige Duitse schoenenzaak aantreft gaat echt alle verstand te boven. Ze hebben hier zoveel keuze, en het is allemaal keurig gesorteerd. HOERA... want mede daardoor vonden wij in deze zaak het ideale WINTERSCHOEISEL. Wij betaalden niet de hoofdprijs en kregen echt super kwaliteit ! Dus willen wij jullie firma KLAHSEN uit ASCHENDORF graag even tippen. Het voor ons onbekende merk dat wij hier vonden is overigens OOK een echte aanrader. Dit merk komt uit Zwitserland en draagt de naam: "RIEKER". Deze Zwitserse fabrikant heeft werkelijk een modieuze betaalbare collectie met als uitgangspunt "een anti-stress systeem".

Saampjes hebben wij als een STELLETJE echte TORTELDUIFJES uit dezelfde lijn "WINTERLAARZEN" gekocht. Marcel heeft gekozen voor lage, echt lederen bruine HERENLAARZEN met een warm roomkleurig schapenvachtje erin. En (ik) Suus een iets hoger model echt lederen bruine DAMESLAARZEN , ook heerlijk gevoerd met lieve zachte wol van schaapjes.

Zien jullie ons straks al ROMANTISCH wandelen door de wondere witte wereld ? Maar dan wel met warme voetjes hè... En zo BETAALBAAR, wij zijn echt GEZEGEND ! Dat kan alleen maar een BLESSING van onze liefdevolle Hemelse Vader zijn !

SPREUKEN 10 vers 22 (nieuwe bijbelvertaling)

Alleen de zegen van de Heer maakt rijk,
zwoegen voegt daar niets aan toe.

LIEFS, Suus en Marcel