maandag 5 december 2011

Lief BRUIDSPAARKennen jullie ze nog, dit LIEVE B
RUIDSPAAR... Ze zijn op dit moment BIJNA 5 maanden GELUKKIG getrouwd. Gisterenmiddag (na een mooie kerkdienst in de EVANGELISCHE GEMEENTE IMMANUEL TE WINSCHOTEN ) vierden zij samen hun verjaardag in hun gezellige huisje. Het deed ons denken aan zo'n 5 maanden geleden, wat vliegt de tijd !

Het gezellige huisje staat vol met vrolijk PIP-SERVIES en heel veel LIEVE HARTJES. Wat is het een knus stulpje geworden ! En wat hadden ze hun best gedaan om hun gasten te verwennen... Er was een heerlijke appeltaart gebakken, en een roze kwarktaart gemaakt in de vorm van een HARTJE natuurlijk ! We dronken thee uit een hele mooie PIP-THEEPOT, uiteraard in hun aller schattigste PIP-THEEMOKKEN.

Buiten zaten de twee jonge poesjes met hun neusjes tegen het raam gedrukt, want uhhh... die wilden zo graag naar binnen. Een van deze kleine poesjes heeft ook nog een rolletje gespeeld in de trouwreportage, het was 5 maanden geleden nog een snoezig babypoesje. En niet te vergeten... daar was ook JET de huskyhond. JET is de trouwe viervoeter van het gezin met de meest heldere BLAUWE ogen die je je maar voor kunt stellen. JET huilde als een echte wolf het betaamd, want JET wilde namelijk OOK zo graag naar binnen. Maar het gezellige huisje was VOL. VOL met gasten, waaronder mijn lieve echtgenoot die altijd weer zo moet huilen van poesjes en honden. Jammer hè... dat hij toch zo allergisch is.

Tegen de avond kwam er verrukkelijke tomatensoep met huisgemaakte salade, geweldig hoor ! Het was een HEERLIJKE MIDDAG bij dit LIEVE STEL. Wij hebben genoten...

LIEFS Suus en Marcel