donderdag 29 december 2011

NIEUW LEVEN dat ons toelacht zo aan het einde van het jaar...Ik kon het niet laten... en heb een bakje gezellige hyacint-bolletjes gekocht om zo ons kleine huisje op te vrolijken. Deze tere bolletjes maken ons blij en geven ons zicht op NIEUW LEVEN. Soms heb je dat even nodig, zeker in dit donkere jaargetijde. Zo hopen wij, bij leven en welzijn, samen met jullie Zaterdag ook een NIEUW JAAR te ontvangen van onze Hemelse Vader. Heerlijk, wij zien er naar uit !


Natuurlijk  beseffen wij ons dat dit jaar ons ook een aantal FORSE BEZUINIGINGEN van de overheid en nog zo veel meer zal brengen. Toch proberen wij onze gedachten met hun focus gericht te houden op God. Hij is het die het geheel overziet en is TROUW tot in eeuwigheid. Hoe het leven in 2012 ook zal worden, zolang onze Hemelse Vader voor ons zorgt zien wij het zitten. Dag aan dag overlaadt Hij ons vol liefde met zoveel bijzondere dingen die eigenlijk helemaal geen geld kosten. Ze zijn er gewoon, maar vinden wij ze eigenlijk nog wel bijzonder ? Willen wij ze nog wel zien ?

Let maar eens goed op als het morgenlicht de donkere nacht verdrijft, het KRIEKEN VAN DE DAG is bijvoorbeeld zo'n mooi moment. Of wat denken jullie van de bomen die straks weer wakker worden uit een periode van rust en kleine babyknopjes van bloesem en bladgroen gaan ontwikkelen. Er zijn zoveel mooie hemelse cadeautjes te bespeuren waar de overheid en de gehele financiële wereld gelukkig niet op kan bezuinigen !

En zo komt er weer rust in onze ziel... en lacht het "NIEUWE LEVEN" ons vanaf vandaag toe vanuit onze eigen huiskamer. Hi hi... ik zocht eigenlijk crèmekleurige hyacinten, maar er waren alleen nog roze varianten te vinden. Tot mijn verrassing kwam ik erachter dat de kleuren van onze woonkamer een hele mooie en vrolijke combinatie vormen samen met roze. Nu nog even geduldig wachten want die lieve roze knopjes zitten nog keurig opgesloten in een fris groen pakje... maar straks als 2012 is ingeluid zullen zij zich zeker laten zien...

LIEFS Suus en Marcel