maandag 19 december 2011

Wij zijn weer THUIS !

Wij zijn een weekendje in HET WESTEN van ons land geweest, dus was het even STIL in blog-land... We hebben een heleboel gezien, en een hoop gehoord en proberen al die indrukken weer een plaatsje te geven. Zo hebben wij het VERJAARDAGSFEESTJE van onze moeder / schoonmoeder nog eens dunnetjes over gedaan, dus waren er gezellige cadeautjes en een lekker taartje. Zodoende zagen wij broer / zwager Corne en zijn vrouw met de groot geworden kinders. Ook was dit bezoek een voorproefje van het komend KERSTFEEST.
In Capelle aan den IJssel hebben wij onze schoonvader / vader, schoonmoeder / moeder, schoonzus / zus Irene en oma mogen ontmoeten. Oma hebben wij hoogst persoonlijk opgehaald uit Krimpen aan den IJssel en of jullie het geloven of niet... we zijn daar haast verdwaalt. Krimpen aan den IJssel is zo veranderd ! Er zijn torenhoge flats herrezen en er is een heleboel nieuwbouw bij gekomen. Voorgaande jaren was oma door onze schoonouders / ouders opgehaald dus is ons dat totaal ontgaan. Als je er middenin woont en er in meegroeit zal je dit zo hoogst waarschijnlijk niet ervaren.Maar als je daar na drie jaar weer eens rond gaat rijden krijg je een ware shock. Het voelt allemaal niet meer zo dorps aan, het is groot en vooral druk geworden.

Maar nu... zijn we weer THUIS. Daar waar ons kleine huisje geduldig op ons wachtte. De zes kippendames en dikke haan waren dol van vreugde, ze dansten en sprongen een huis hoog bij het weerzien van hun baasje en vrouwtje.Wij willen een ieder BEDANKEN die zijn of haar best heeft gedaan om ons gastvrij te onthalen.En nu is het aftellen begonnen, want het is BIJNA KERSTFEEST...
LIEFS Suus en Marcel.

(de foto's zijn gemaakt in het ouderlijk huis van Suus te Lekkerkerk)