vrijdag 20 januari 2012

BIJZONDERE week...Wat is de week hard gegaan, en wat hebben we een BIJZONDERE WEEK gehad ! Twee keer per jaar wordt er in onze kerk een speciale week van GEBED en VASTEN gehouden. Uiteraard is het voor een ieder VRIJ hoe je dat kan en wil inrichten. Er is natuurlijk niets verplicht ! Toch kunnen wij vol enthousiasme zeggen dat het keer op keer weer even heerlijk is om zo'n week te hebben met God en met elkaar. Het is heel WAARDEVOL om God samen te zoeken in GEBED. Tijdens de dagelijkse samenkomsten (maandag t/m vrijdag van 7 tot 8 uur in de avond)  wordt er ook veel GEZONGEN en MUZIEK gemaakt.


Deze avonden voelen als een WARM BAD waar je even in mag stappen, vervolgens moet je weer verder trekken. Want het NIEUWE JAAR ligt OPEN, en een ieder keert weer terug naar zijn of haar plaats in de maatschappij. De talloze gebedspunten, gedachten, vragen en zorgen mogen wij VOL VERTROUWEN achter laten bij onze HEMELSE VADER. En dat is fijn, want zo ga je een stuk LICHTER het NIEUWE JAAR tegemoet. Wij ervaren deze QUALITY TIME persoonlijk als HEEL BIJZONDER, maar ook als bemoedigend, opbouwend,  rustgevend en vertroostend.

Wat ook BIJZONDER te noemen is zijn de bloeiende FORSYTHIA'S op de keukentafel. Onze buurman kwam vorige week al met een grote bos FORSYTHIA'S in de knop aanzetten. Inmiddels gaan ze heel voorzichtig open en mogen wij genieten van hun gele vrolijke kleurenpracht. Maar het is wel wat vroeg... vorig jaar kregen wij zo'n zelfde bos eind februari / begin maart. Het is een APARTE WINTER dit jaar. Het neemt natuurlijk niet weg dat wij heel blij zijn met deze PRACHTIGE BOS van onze LIEVE BUURMAN !   Wij wensen jullie allemaal een FIJN WEEKEND toe !

LIEFS, Suus en Marcel