woensdag 11 januari 2012

Tuinieren en koken met JAMIE OLIVEREen poosje geleden hebben wij het prachtige (uit het Engels vertaalde) boek: "THUIS BIJ JAMIE" aan kunnen schaffen. Dit boek werd voor weinig op het internet tweedehands aangeboden. Maar na ontvangst bleek het HAGEL-NIEUW te zijn. Dat wil zeggen: "nog helemaal strak in de kaft". Wij denken zelfs dat het nooit is ingekeken,  er is werkelijk geen ezelsoor of vouwtje te bekennen. Wat een BLESSING !

Jamie beschrijft in dit geweldige boek HOE hij zijn groenten verbouwd, en HOE je met de SEIZOENEN mee lekker kan blijven eten uit de moestuin. Na de tuintips komen de overheerlijke recepten. Op deze manier kun je bijna het hele jaar door verrukkelijk KOKEN met verse ingrediënten op een vrij eenvoudige manier. Jamie begeleidt je in feite vanaf het allerprilste begin totdat het op je bord ligt. Als dat niet leuk is...

Nu vergeet ik nog te vermelden dat hij ook tips geeft ten aanzien van het kopen van BIOLOGISCH VLEES, hoe je het beste aan "WILD" kan komen en waar je dan op moet letten. En de FOTO'S... wow die zijn zo schitterend mooi ! Nee... dit is geen reclame, gewoon even een leuke TIP voor wie net als ons dol is op de MOESTUIN en op KOKEN !
En uhhh... houdt van LEKKER ETEN...


LIEFS, Suus en Marcel