woensdag 7 maart 2012

De schoonheid van WITTE DRUIFJES...Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden... Deze oogverblindend mooie WITTE DRUIFJES zijn voor ons een stille getuigenis van de GROOTHEID van onze HEMELSE VADER. Lang geleden heeft Hij dit alles bedacht en gecreëerd. Van de kleinste BLOEMETJES tot een HEMEL vol met STERREN, en nog heel veel meer. De SCHOONHEID van dit alles is in geen woorden uit te drukken...   


GENESIS 1 vers 11 t/m 18 (Herziene Statenvertaling)

11 En God zei: Laat de aarde GROEN doen opkomen, zaaddragend gewas, vruchtbomen, die naar hun soort vrucht dragen, waarin hun zaad is op de aarde! En het was zo.
12 En de aarde bracht GROEN voort, zaaddragend gewas naar zijn soort en bomen die vrucht dragen waarin hun zaad is, naar hun soort. En God zag dat het goed was.
13 Toen was het avond geweest en het was morgen geweest: de derde dag.
14 En God zei: Laten er LICHTEN zijn aan het hemelgewelf om scheiding te maken tussen de dag en de nacht; en laten zij zijn tot aanduiding van vaste tijden en van dagen en jaren!
15 En laten zij tot LICHTEN zijn aan het hemelgewelf om licht te geven op de aarde! En het was zo.
16 En God maakte de twee grote LICHTEN: het GROTE LICHT om de dag te beheersen en het KLEINE LICHT om de nacht te beheersen; en ook de STERREN.
17 En God plaatste ze aan het hemelgewelf om licht te geven op de aarde,
18 om de dag en de nacht te beheersen en om scheiding te maken tussen het licht en de duisternis. En God zag dat het goed was.

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel