vrijdag 16 maart 2012

Een ZONNIGE DAG in MAART...En plots was daar ineens een hele mooie ZONOVERGOTEN DAG ! Marcel besloot een paar uur eerder van zijn werk naar HUIS te komen. Zodat hij lekker bomen kon gaan zagen in het ZONNETJE. Maar werk is er altijd in overvloed... dus besloten wij om samen met pa en ma er even gezellig op uit te gaan. Zo'n onverwacht UITJE is altijd leuk. We zijn helemaal door de uitgestrekte mooie GRONINGSE POLDERS naar TERMUNTERZIJL gereden. Dit is een schattig VISSERSPLAATSJE helemaal bovenin de kop van Groningen.

En als je daar dan toch bent... is een bakje kibbeling GEEN straf. Het leek wel zomer, dus genoten wij van deze heerlijkheid in dit mooie dorpje. De ZEEWIND waaide kalm door onze haren, en de MEEUWEN vlogen ons om de oren. We hadden allemaal het VAKANTIEGEVOEL te pakken. Wat een STRAALTJE ZON al niet kan doen.

Inmiddels leven wij alweer naar het WEEKEND toe, al zien de weersverwachtingen er helaas iets minder mooi uit. Zo zie je maar weer... Soms moet je een MOOIE DAG gewoon PLUKKEN, en er bewust voor KIEZEN om er op dat moment van te GENIETEN...

FIJN WEEKEND allemaal !
LIEFS, Suzanne en Marcel