vrijdag 9 maart 2012

Het VOORJAAR hangt in de lucht...En als het VOORJAAR in de lucht hangt begint het te kriebelen... Zo zijn wij al druk bezig om de MOESTUIN en al wat daar bij komt kijken voor te bereiden op een NIEUW SEIZOEN. We hebben de afgelopen week twee bouwpakketten van Duitse KWEEKKASTJES in elkaar gezet. Wij vonden deze handige KASTJES bij de Lidl in Bunde. Ze hebben inmiddels een mooi plaatsje gekregen naast DE BLOKHUT.

En over DE BLOKHUT gesproken... die is grondig opgeruimd en schoon gemaakt. Alle tuinbenodigdheden liggen nu netjes gesorteerd en opgeruimd dienstbaar te wachten. Nog steeds droom ik (Suus) er van om daar een gezellig THEEHUISJE te creëren. Maar eerst staan er tal van verfklussen op het programma rondom ons kleine huisje. En helaas... die gaan voor op DE DROOM. Maar als die daadwerkelijk klaar zijn krijgt DE BLOKHUT  een nieuwe kleur en algehele metamorfose.

Verder ontwaakt DE TUIN achter ons kleine huisje heel voorzichtig uit haar winterslaap. Overal schieten tal van BOLLETJES uit de grond, en DE RABARBER komt ook al om een hoekje kijken. En zien jullie die prachtige SEDUM TELEPHIUM / HEMELSLEUTEL, kristalheldere druppels van de dauw liggen in de blaadjes verscholen. Het is werkelijk een pracht gezicht !

Wij wensen jullie allemaal een HEERLIJK WEEKEND toe !

LIEFS, Suus & Marcel