woensdag 25 april 2012

In DE BONTE KAMER...


Lieve mensen, wij zijn weer THUIS ! Ja... want wij hebben VAKANTIE, en zijn er even heerlijk tussenuit geweest. We zijn een paar nachtjes in een geweldig leuke "BED AND BREAKFAST" geweest. We waren NIET VER van huis, gewoon heerlijk in onze eigen mooie provincie.

Ons logeeradres was er een om in te lijsten, een
DROOM van een plek die voor heel even een klein beetje van ons mocht zijn. De in ONNEN gelegen prachtige oude BOERDERIJ dateert uit 1905 en is gelegen aan een onverharde weg. Het is een soort van karrenspoor-pad, zo idyllisch. De BOERDERIJ is met heel veel liefde opgeknapt in ENGELSE STIJL. Vanbinnen is hij gedecoreerd met de meest grappige behangetjes. In de BOERDERIJ mochten wij het VOORHUIS bewonen. De prachtige hoge ramen keken uit op een lieflijk veld met tarwe. Bij het vallen van de avond en in de vroege morgenstond wandelden daar allemaal hertjes rond. En wij sliepen in een heuse BEDSTEDE met HARTJES in de deurtjes natuurlijk.


De GASTVROUW is bijzonder hartelijk, ze probeert je echt te verwennen. En als je het op prijs stelt mag je s avonds zelfs mee-eten (tegen betaling). Dan eet je dus "WAT DE POT van deze lieve familie SCHAFT". En reken maar dat het LEKKER is, Mathilde kan echt verrukkelijk koken !     

Rondom de BOERDERIJ is een heerlijke TUIN gelegen met allemaal LIEVE DIEREN. De KIPPETJES zaten steeds voor de deur (wij hadden een eigen opgang), en ze zaten natuurlijk het liefst op de teakhouten tuinmeubelen. Hi hi... dat is toch schattig ! Achter in de tuin bevindt zich een weide met twee PONY'S en twee guitige GEITJES. Ook zijn er een heleboel POEZEN en twee schatten van HONDEN. We zouden nog een boek kunnen schrijven over de bijzondere SFEER en de GEUREN en KLEUREN. Geniet maar heerlijk met ons mee via de foto's. En als je dan OM bent... wil je misschien zelf wel eens gaan genieten in DE BONTE KAMER in het Groningse ONNEN. 

Wij GENIETEN nog even verder van de VRIJE DAGEN die nog resten.

LIEVE GROETEN,
Suus en Marcel