vrijdag 25 mei 2012

Wat een weer !

Lieve vrienden,

Wij zijn blij dat u ons weer bezoekt op de weblog.
Geniet u ook zo van het mooie zomerse weer ?

Wij genieten er met volle teugen van. We hebben dat goede weer trouwens helemaal niet zien aankomen. Te druk bezig met werk en gezondheidstoestanden. Wij zouden vakantie hebben tussen hemelvaart en pinksteren en zeiden nog: Als het weer nog zo slecht blijft en/of Suzanne zich nog "naar" voelt, dan laten we die vrije dagen maar vervallen. Maar Suzanne was aan de beterende hand en toen begon de zomer. Wat een geweldige week.


Collega Rona schreef nog op Twitter:

Jullie hebben een mooie week uitgekozen om vakantie te vieren. Geniet ervan. Het blijft nog mooi weer!
 
En goede kennis/vriendin Natascha schreef:

[..] Jullie hebben in ieder geval heerlijk weer tijdens jullie vakantie week,geniet ervan! Het is vast een knipoogje van God :-) Hij is bij ons en draagt ons door alles heen.
 
En zo ervaren wij dat ook. Wij zijn dankbaar deze week mee te mogen pikken. Alles even los te laten en te genieten. We hebben veel leuke dingen samen gedaan. Onverwachts trokken we twee nachten naar Duitsland. Een verslag en foto's volgen nog. Het was geweldig. We reden erheen door de regen en hagel en toen startte de zomer. Heerlijk !

Eenmaal weer thuis is er getuinierd, een deel van de buitenmuur geverfd enzovoort. Er gebeurden allerlei huis-, tuin- en keukenklussen.

Kortom, we genieten er erg van. En het is nog niet voorbij, want dit is pinksterweekend. Dus maandag is ook nog vrij. Zo mag iedereen genieten van dit mooie weer.

Een fijn weekend,

Marcel en Suzanne