vrijdag 29 juni 2012

Een klein schaaltje met AALBESJES...


Wat zijn ze mooi om te zien, AALBESSEN. Haast DOORZICHTIG, en hier en daar een FIJN LIJNTJE. Soms moet je GLIMLACHEN in het leven... Want ze zijn ons WEER VOOR dit jaar... Een stelletje DIKKE DUIVEN die haast iedere morgen hun ONTBIJT nuttigen in onze tuin. Zo staan de BESSENSTRUIKEN ook op hun menu. Inmiddels zijn de struiken LEEG gegeten, op dit schaaltje na. Maar die laatste BESJES zijn voor ons hoor !

Zeg nu zelf... zo'n ontsierend NET in de tuin vinden wij ook niets. En het idee dat je daar dan steeds VOGELS uit moet halen die verstrikt zijn geraakt in het NET. Nee hoor...
Terwijl wij van een zacht zomers avondzonnetje genoten met dit zomerse fruit zag ik het STELLETJE plots weer... ze waren neergestreken in een grote boom bij de buurman. Hoogst waarschijnlijk biedt onze lieve buurman dit echtpaar slechts alleen een SLAAPPLAATS aan. En uhhh... voor het ONTBIJT... gaan ze gewoon een huisje verder. Want naast BESSEN gaat het door de kippen gemorste gemengde graan er ook best in hoor ! En dan nog een slokje water uit de kippenwaterbak die op het plaatsje staat. Ja... want voor de ALL-INCLUSIVE formule moet je op nummer 60 zijn... En daar maakt dit stelletje DANKBAAR gebruik van !

Een HEERLIJK WEEKEND allemaal !

LIEVE GROETEN, SUUS EN MARCEL