zondag 10 juni 2012

GROOT !


"GOD IS GROOT" was vanmorgen de titel van de PREEK in onze kerk. Dit raakte ons hart heel diep... Want als je werkelijk gaat beseffen hoe GROOT God is, dan raak je namelijk heel diep onder de indruk. NIETS of NIEMAND is hiermee te vergelijken, want NIETS of NIEMAND is aan Hem gelijk. En als Hij je de OPEN OGEN schenkt voor WIE Hij is... dan ga je de dingen ANDERS zien. Het GROTE wordt NOG GROTER, en in het kleine zul je Zijn GROOTHEID gaan zien.

Neem nu onze lieve schattige KUIKENTJES... als je naar deze zachte pluizige beestjes kijk dan zie je ZIJN GROOTHEID. Je gaat zien HOE WONDERLIJK Hij dit alles heeft bedacht. En weten jullie wat er in de Bijbel staat ?

JESAJA 66 : 1
Zo zegt de Heere: De Hemel is mijn troon en de aarde is de voetbank van mijn voeten.

Zo GROOT is God, want Zijn hand heeft namelijk ALLE DINGEN bedacht en gemaakt. Deze tekst werd vanmorgen ook voorgelezen in de kerk. Het is een prachtige tekst die je aan het DENKEN zet. Zelfs het woord GROOT is namelijk TE KLEIN voor WIE Hij is !

Zien jullie dit snoezige KUIKENTJE op de foto's ? Dit pluizige beestje staat naast een eierdopje van "normaal formaat". Zo KLEIN is dit KUIKENTJE dus in werkelijkheid ! En het EI dat bijna verdrinkt in de eierdop is een EI van een WYANDOTTE KRIEL-KIPJE en geeft dus de werkelijke GROOTTE aan waaruit dit KUIKENTJE enkele dagen geleden is gekropen. Is dit alles niet GROOTS ! Reken maar dat wij onder de indruk zijn...


LIEVE GROETEN, een rijk gezegende nieuwe week toegewenst, Suzanne en Marcel