maandag 25 juni 2012

Terug van WEGGEWEEST...


Wij hebben ondertussen ruim 660 kilometer op de teller staan en zijn inmiddels weer VEILIG THUIS ! We waren namelijk OP REIS richting onze FAMILIE in het WESTEN. We zijn begonnen met een bezoek aan OOSTVOORNE. Helaas was het WEER bijzonder WISSELVALLIG en KOUD. En wat een WIND ! Dus werd het jammer genoeg niet BUITEN ZITTEN op de CAMPING. Gelukkig is het ZOMERHUISJE droog en warm en konden we tussen de buien door de benen toch nog even strekken. We zijn naar de PRACHTIGE MOESTUIN van Marcel zijn vader wezen kijken. Zijn MOESTUIN zag er heel verzorgd uit, onze grote complimenten ! Nu nog wat meer ZOMERS WEER, en dan zal alles zeker tot VOLLE BLOEI en GROEI gaan komen. Wij ervaren ook dat door dit HERFSTACHTIGE WEER het hele MOESTUINGEBEUREN een beetje stil lijkt te liggen. Dus verlangen wij des te heviger naar een WARME ZONNIGE ZOMER !

Na afscheid genomen te hebben begon de reis vanuit OOSTVOORNE richting LEKKERKERK. We deden er ruim anderhalf uur over. Het was FILERIJDEN geblazen, gelukkig konden we heerlijk bijkomen in LEKKERKERK. Na een lekker hapje en drankje en een overheerlijk bad knapten we weer een beetje op.

We hebben verderop in het weekend ook nog een bezoekje gebracht aan onze OOM / broer van (schoon-) ma, die voor ons een groot voorbeeld is op het gebied van TUINIEREN & PIONIEREN. Zijn LEVENSSTIJL is voor ons bijzonder inspirerend. Hij weet van NIETS (bijvoorbeeld van oud hout en oude bouwmaterialen) iets GROOTS te maken. Juist dit vinden wij zo knap en vindingrijk ! Ook houdt hij net als wij van het STOKEN op HOUTKACHELS en daarop koken uiteraard. Wat is het leuk om SOORTGENOTEN te ontmoeten. Grappig te bemerken dat leeftijd dan geen rol meer speelt. Je vindt elkaar in de VERWONDERING van alles wat GROEIT en BLOEIT en kan op die manier veel ervaringen en tips uitwisselen. Al weet deze oom heel wat meer dan wij hoor, kortom dankzij hem hebben we weer een heleboel bijgeleerd !

En wat ZEGEN... we mochten weer VEILIG THUIS komen, het is tenslotte toch een hele reis. HENKIE DE HAAN kukelde enthousiast bij onze aankomst. En de kleine PIEPKUIKENS waren zowaar gegroeid !

Wij wensen jullie allemaal een FIJNE NIEUWE WEEK toe.
LIEVE GROETEN, Suus en Marcel