woensdag 25 juli 2012

KOSTBARE MOMENTEN op een PRACHTIGE ZOMERDAG


Gisteren was voor ons een dag met een GOUDEN RANDJE ! Van dit soort dagen verhalen wij maar al te graag ! Marcel had namelijk gisteren een dag vrij genomen om 1000 en 1 dingen te regelen. Maar tussen dit alles door had hij een bijzonder leuke VERRASSING op het oog. Zo tuften we op deze PRACHTIGE ZOMERSE DAG richting GROOTEGAST. Over dromerige binnenwegen en langs lieflijke wateren kwamen wij aan in het buitengebied van GROOTEGAST om daar ons autootje vol te laden met VLAS. Dit natuurproduct is de ideale bodembedekker voor onze kippenverblijven, zo gezegd, ZO NIET GEDAAN... Het bedrijfje bleek plots gesloten te zijn ! Maar deze mooie dag lieten wij natuurlijk niet roven door deze GESLOTEN DEUREN.

Marcel toerde verder langs schilderachtige huizen en stopte bij een PRACHTIGE HUIS omgeven door een GEWELDIGE TUIN. Hier aan deze bijzondere plaats gingen DE DEUREN WIJD OPEN, en stroomde de warme gastvrijheid ons hartelijk tegemoet ! Marcel bleek mij te willen verrassen met een bezoek aan twee hele LIEVE MENSEN. Deze mensen hadden wij nog nooit eerder in het echt gezien. Maar via onze weblog zijn wij zo'n 7 maanden geleden in contact gekomen met hen. Alleen dat contact al was zo wonderlijk en kwam destijds op zo'n bijzonder moment in ons leven. We hebben het vaker tegen elkaar gezegd: "ALS GOD DE LIJNTJES VERBINDT..." . Want ja... zo beleven wij het, wij zien dit als een ZEGEN van BOVEN om zulke LIEVE MENSEN te leren kennen. En wat was het leuk om hen te ontmoeten in levende lijve.

We hebben een fantastische tijd gehad en konden zo fijn met elkaar praten. Onder andere over de GROOTHEID VAN GOD en over de WONDEREN die HIJ ons iedere dag weer laat zien in de NATUUR en OM ONS HEEN. Zien jullie het al voor je... een ZOETE ZOMERDAG in een geweldige tuin die de naam HOF VAN LOF draagt. Woorden schieten ons tekort ! Het was met recht een DAG MET EEN GOUDEN RANDJE. Marcel eindigde de middag met een BAD in de WADDENZEE niet heel ver bij deze bijzondere plek vandaan. De meeuwen cirkelden vrolijk om ons heen en het RUISEN VAN DE ZEE bracht onze vele gedachten in DE RUST. Daarna zijn we helemaal binnendoor, met alsnog het autootje vol geladen met VLAS, terug naar ons KLEINE HUISJE getuft. Het was een PRACHTIGE ZOMERDAG vol KOSTBARE MOMENTEN !

LIEFS, SUUS & MARCEL