donderdag 30 augustus 2012

Eenmaal THUIS...

Eenmaal weer VEILIG THUIS gekomen begon het gewone leven al snel weer op te starten. Er lag namelijk een enorme BERG met WORTELS op ons te wachten. Tijdens onze VAKANTIE hebben ze precies dat beetje tijd waar genomen om lekker op te dikken. Zodoende moesten ze nu echt hoognodig uit de klei worden getrokken.
Omdat de temperaturen best hoog opliepen vulde Marcel het bad om lekker buiten in het zonnetje te dobberen in het verkoelende water en dan maar direct de WORTELS een flinke SCHROBBEURT te geven. Vervolgens werden ze ontdaan van kop en staart, geschrapt, in stukken gehad en geblancheerd. Het grootste gedeelte van de WORTELS is in weckpotten gestopt. Die prachtige warme ORANJE KLEUR zal ons in de koude winter doen terug denken aan die warme ZOMERSE DAGEN. Maar ook wel een klein beetje aan de enorme berg met werk die je hebt als je zo RIJK GEZEGEND wordt met ruim 15 kilo (schoon gemaakt en wel) WORTELS !

Natuurlijk hebben we OOK nog een paar uitstapjes gemaakt in de laatste VAKANTIEDAGEN. Daar zullen jullie zeker nog van horen !

VEEL LIEFS, Suus en Marcel