zondag 26 augustus 2012

Ons Duitse avontuur in de notendop, DEEL 3, AAN DE WANDEL...

"WANDELEN" hebben we hier zo heerlijk veel gedaan ! Eindeloos ver, ongestoord, zonder ook maar iemand tegen te komen. Alle GEUREN en KLEUREN opsnuiven en... proberen niet te VERDWALEN ! Nu scheelt het dat mijn lieve man een wandelend kompas zelve is. Ook had hij een klein beetje hulp van de telefoon die ons via een kaart kon vertellen waar we precies zaten. Dus kon ik mijn VERDWAAL-ZORGEN achter laten bovenop de BERGEN en in de donkere BOSSEN. Wel zo fijn als je ongestoord wil genieten van ZIJN OVERWELDIGENDE SCHEPPING ! Inmiddels is mijn lief de trotse bezitter van een GPS-systeem, dus voor de toekomst zitten we helemaal goed !Wat zo leuk was... hoe we ook WANDELDEN telkens zagen wij ons KLEINE HUISJE weer opduiken (zoek maar in de foto's) in de verte. Of hoorden we het TREKKERTJE van de BOER weer pruttelen. Alle sluipweggetjes van de BOER en smalle paadjes van links naar rechts en van boven naar onder hebben we doorkruist. Het was schitterend, echt een ervaring om nooit meer te vergeten.

Vergezeld door heel veel ROOFVOGELS en hun kreten hoog in de lucht, prachtige VERGEZICHTEN, heerlijk geurende KRUIDEN en prachtig bloeiende BLOEMEN kwamen we ogen en oren tekort. Wij vonden het hier ook zo AFWISSELEND WANDELEN. Zo liep je in een VELD vol met MAIS, en zo sjokte je het donkere BOS door. Even later keek je uit over een groene WEIDE en weer wat later genoten wij van een uitgestrekt GERSTVELD met daartussen van die leuke KLAPROZEN.

En voor nu is het de opdracht om al dit moois op te slaan en nooit meer te vergeten. Want dat is de kunst... voor al wat Hij ons heeft gegeven, HEM DAARVOOR DANKBAAR TE ZIJN. En voor al wat Hij ons heeft laten zien, HEM DAARVOOR TE LOVEN EN TE PRIJZEN. Want ZIJN NAAM IS WONDERBAAR, NIEMAND IS AAN HEM GELIJK ! Het is de wondere wereld die ONZE HEMELSE VADER heeft gecreëerd en "AARDE" heeft genoemd. Wij hopen van harte dat jij hier net zo van mag genieten als wij dat doen !

LIEFS, Suus en Marcel