woensdag 19 september 2012

POMPOENEN & COURGETTES "BLESSING"...


Steeds halen wij weer een stel VRUCHTEN van het land van de buurman, zodoende wordt de moestuin daar al maar kaler en leger. Maar zeg nu zelf... vinden jullie onze POMPOENEN & COURGETTES niet GRAPPIG om te zien?
Een deel mag voor de sier blijven liggen maar het grootste gedeelte gaat "IN DE POT". Dus daarom nog even snel wat plaatjes schieten voordat het mes erin gaat.

Deze REUZEN van VRUCHTEN doen ons denken aan HET BELOOFDE LAND dat God zijn volk wilde schenken. In de BIJBEL wordt deze interessante geschiedenis verhaald in het boek NUMERI HOOFDSTUK 13. In het land vloeiende van MELK & HONING was alles overdadig en GROOT. Zo ook de VRUCHTEN, zelfs een DRUIVENTROS was zo GROOT en ZWAAR dat die op stokken met meerdere mannen gedragen moest worden. Hi hi... wij denken dat daar toen ook vast REUZEN-POMPOENEN waren... POMPOENEN zijn immers soms zo indrukwekkend van formaat, die passen helemaal in dit verhaal.

Fijn dat je even mee wilde GENIETEN van onze POMPOENEN & COURGETTES "BLESSING" Want zo zien wij dat... het is een ZEGEN (en een knipoogje...) van hierboven !


LIEFS, Suus en Marcel