donderdag 18 oktober 2012

POMPOENTAART...Jullie kennen hem vast nog wel "DE POMPOENTAART"... In NOVEMBER vorig jaar (Zondagse PUMPKINPIE 27/11/2011 (KLIK HIER)) is deze TAART voor het eerst gemaakt. Voor hen die interesse hebben, kijk even terug en zie daar de link die je kan verbinden met dit HEERLIJKE RECEPT.

Het is een echte HERFSTTAART, ietwat machtig en behoorlijk kruidig. Onder andere door de toevoeging van KANEEL, KARDEMON en GEMBER. Soms doet deze TAART zelfs denken aan GEVULDE SPECULAAS. Hoe dan ook, het is een BIJZONDERE TAART. En vergeet niet DE TIJD te nemen als je hem gaat maken. Deze keer is DE POMPOENTAART opgevrolijkt met een stukje MARSEPEIN. Is het niet enig wat je allemaal met MARSEPEIN kan doen...

Uiteraard smaakt dit LEKKERS helemaal goed bij een KNAPPEREND HOUTVUUR en past het helemaal bij de REGEN die driftig op de ramen tikt. Ja... we beginnen zachtjes aan de HERFST met haar kuren te wennen. Want soms is de HERFST best gezapig en gezellig. Helemaal als je zo'n LEKKER STUK POMPOENTAART voor je neus hebt staan. Dat maakt weer een hoop goed hoor !

LIEVE GROETEN, Suus en Marcel