dinsdag 20 november 2012

Nieuwe oude BROODTROMMEL met een vleugje ROOD

We hebben er sinds vanmorgen een nieuwe BROODTROMMEL bij, en o wat zijn we reuze BLIJ ! Niet dat we een nieuwe BROODTROMMEL nodig hadden, maar het was bijna onmogelijk om dit SNOEPJE te laten staan. Uiteraard is het ook een prima BAK om andere dingen dan alleen BROOD in op te bergen. Wij denken dat het best een "BIJZONDER EXEMPLAAR" is. Wij hebben deze KLEURENCOMBINATIE nog niet eerder voorbij zien komen in het land der EMAILLEN SNUISTERIJEN. 

Nu zijn jullie natuurlijk reuze nieuwsgierig waar dit oude beestje vandaan komt. Het antwoord is eenvoudig... We hebben hem  bij een KRINGLOOP in WESTERLEE gevonden. Het is ons bekend dat deze eigenaar wel eens oude inboedels opkoopt. De spullen die hij daar bemachtigd slaat hij vervolgens op in grote hallen. Nu is het de kunst om uit die bergen met spullen de BIJZONDERE SNOEPJES te vinden. En vandaag was de dag dat deze PRACHTIGE TROMMEL uit een enorme berg tevoorschijn kwam en mee mocht naar ons KLEINE HUISJE .

Wij houden van EMAILLEN KEUKENSPULLEN en dan helemaal in deze kleuren uitgevoerd. Het is helaas maar zelden dat wij dit soort UITZONDERLIJKE DINGEN tegen het lijf lopen. En als je dit soort spullen dan mag vinden weten veel mensen vandaag de dag daar dan weer onnoemlijk hoge prijzen op te plakken. Toch is DAT bij deze KRINGLOOP gelukkig nog niet het geval, deze TROMMEL kostte ons 8 euro en 50 cent. Op deze manier blijft het leuk om jezelf zo af en toe eens iets cadeau te geven. Voor dergelijke BROODTROMMELS, in andere (meer voorkomende) kleuren, betaal je al snel tussen de 25 en 50 euro.

In dezelfde lijn als onze nieuwe BROODTROMMEL hebben wij eerder al eens een bakje van de set ZAND, ZEEP EN SODA kunnen bemachtigen. Helaas bleef het in dit geval tot op heden bij een enkel BAKJE "ZEEP" Maar wie weet vinden we de BAKJES ZAND EN SODA er ook nog wel eens bij.  We blijven gewoon lekker door snuffelen. Want o wat zijn die OUDE SPULLETJES toch leuk !
En heel misschien kan iemand ons wel vertellen hoe oud deze BROODTROMMEL is !?

LIEVE GROETEN, Suus en Marcel