zaterdag 29 december 2012

DROMEN...Vorig jaar hadden wij het voorrecht om het schitterend mooie land "POLEN" te bezoeken. Toen wij daar in de zomer waren hebben wij een geweldig uitstapje gemaakt naar een heus PALEIS met de daarbij behorende OMMUURDE TUIN.

Deze TUIN stond vol met BLOEMEN, GROENTEN en FRUIT. Het was allemaal met heel veel nonchalance ingericht. Het deed ons zo denken aan de ENGELSE COTTAGE-TUIN-STIJL. Jullie zullen begrijpen, het was voor ons TUINLIEFHEBBERS een waar PARADIJS. We hadden deze plek op dat moment helemaal voor onszelf. Want veel toeristen komen daar (nog) niet.    

We hebben daar op die kostelijke plek zitten smullen van een overheerlijk TAARTJE en mogen GENIETEN van het overweldigende UITZICHT. Plots kwamen deze PLAATJES in onze gedachten weer boven drijven. En dan ga je DROMEN...

DROMEN... 
over het nieuwe SEIZOEN dat komen gaat.
DROMEN... 
over welke BLOEMEN we weer gaan inzaaien.
DROMEN...
over de MOESTUIN,
wat we het komende jaar zo graag op ons bordje wensen.
DROMEN... 
van ZOMERSE ZWOELE AVONDEN en een overdaad aan BLOEI in onze nu nog zo kale en grijze TUIN.

Je zou het niet zeggen dat het IN ONZE TUIN ooit nog goed gaat komen. Maar na het zien van deze ZOMERSE PLAATJES zijn we weer helemaal opgebeurd en vol goede moed !

Voor het geval dat je heel misschien OOK over een komende VAKANTIE droomt... denk dan ook eens aan het mooie POLEN. Wisten jullie dat dit BIJZONDERE LAND zoveel NATUURSCHOON, prachtige OUDE STADJES met heel veel HISTORIE maar ook een overweldigend PLATTELAND  in zich draagt ? Velen hebben een verkeerd beeld van POLEN, vandaar dit berichtje zo aan het einde van het jaar vol met LOF. Zeg nu zelf... de PLAATJES vertellen MEER DAN GENOEG !

LIEVE GROETEN, Suus en Marcel