donderdag 27 december 2012

VOORBIJ...HET KERSTFEEST is VOORBIJ, en dat voelt op een of andere manier ook wel wat vreemd aan. Je kijkt lang uit naar dit soort dagen en als in een zucht zijn ze dan ook weer opeens voorbij. Ook liep onze KERST en haar aanloop dit jaar ietwat anders dan anders. Zo hebben we DE LAPPENMAND bezocht en was daar ook een AFSCHEID. Onze KIP ANNIKA werd ziek en ging dood. Dat vonden wij best verdrietig. ANNIKA was voor ons een kameraadje geworden die al vanaf  het begin van ons nieuwe leven hier in Groningen een plekje innam in ons kleine huisgezin.

Ook hebben we GEWANDELD in de NATUUR, dat was heerlijk ! In GODS WONDERLIJKE SCHEPPING is altijd alles in een bepaalde orde, de drukte van KERST VIERENDE MENSEN met al hun VERSIERINGEN, ETEN EN DRINKEN... het gaat gewoon aan haar voorbij. Deze RUST is soms ook wel fijn, en als je je daarin begeeft mag je gewoon zijn wie je bent. Wij genieten daar altijd weer enorm van !

De TWEEDE KERSTDAG hebben we GEZELLIG bij een stel LIEVE MENSEN mogen vieren. We kijken DANKBAAR terug op een fijne dag !

En nu lijkt alles weer GEWOON te worden, HET KERSTFEEST is VOORBIJ... Wij wensen jullie allemaal een FIJNE WEEK toe, en voor de mensen die VAKANTIE hebben; "GENIET ERVAN !"

VEEL LIEFS, Suus en Marcel