dinsdag 15 januari 2013

Aan de WORSTEL...


We hebben nog niet zo heel lang onze WEBLOG via BLOGSPOT lopen. Daarvoor hadden we een andere BLOG, die werd opgeheven. Zodoende MOESTEN we VERHUIZEN. Nu proberen wij de oude berichten OVER TE ZETTEN. Maar o wat valt dat tegen... Iedere FOTO moet handmatig worden HERPLAATST, en de TEKST moet opnieuw worden OPGEMAAKT. Tijdens dit alles slaat de computer regelmatig OP HOL en doet niet wat wij willen. Maar GEDULD IS EEN SCHONE ZAAK, wij laten ons natuurlijk niet boos maken om zo'n onnozel stukje TECHNIEK. Stel dat jullie eens terug kijken in DE BERICHTEN uit  het VERLEDEN, schrik niet, we zijn ermee AAN DE WORSTEL!

Wat voor ons wel heel leuk is aan dit alles, je beleeft zoveel BIJZONDERE MOMENTEN weer opnieuw. Bij het BEWUST ZIEN van de foto's en het BEWUST LEZEN van de woorden komen we weer onder de indruk van alle ZEGENINGEN die we in de loop der tijd hebben mogen ontvangen. Dus levert het GEWORSTEL met de TECHNIEK ons heel veel DANKBAARHEID op. Bijzonder hè, ZO WORDT HET WORSTELEN GENIETEN VAN ZIJN GOEDHEID !

LIEFS, Suus en Marcel

Zie hieronder een PAAR GENIETMOMENTJES van het afgelopen jaar... 
zo kwamen er KUIKENTJES, bloeide de tuin van de buurman zo mooi dat zelfs wij mee konden genieten van zijn BLOEMENPRACHT, werden er heel veel BOLLETJES gepoot, mochten we LOGEREN in een schitterende B&B, hadden we knotsen van SPITSKOLEN, en genoten we van ons kleine GRONINGSE HUISJE als nooit tevoren, en zo zijn er nog wel 1000 plaatjes met DANKBAARHEID te vinden...