donderdag 31 januari 2013

AARDAPPELKISTJES...Een poosje geleden werden wij GEZEGEND met een berg OUDE AARDAPPELKISTJES. Ze konden niet meer gebruikt worden om AARDAPPELS in te vervoeren omdat het grootste deel van de KISTJES in de loop der tijd rot was geworden. Maar onze HOUTKACHELS vinden dat geen probleem hoor. Dus  STOKEN wij de KISTJES fijn op.

Eerst hoopten wij er nog een paar te kunnen bewaren om decoratief neer te zetten. Maar de meesten hebben een nogal lastig model, niet diep en plat. Wat overigens normaal is voor AARDAPPELKISTJES. En op de zijkanten van sommige KISTJES staat zelfs een NAAM. Leuk hè! Die NAAMPLANKJES hebben wij er inmiddels af proberen te slopen. Die mogen MOGEN uiteraard NIET worden VERSTOOKT.

Wij zijn heel DANKBAAR voor dit GESCHENK! Het heeft wel wat, het STOKEN van een stukje NOSTALGIE. In gedachten zien we ze dan ook staan op die GROTE AKKERS vol met AARDAPPELS. En er zal wat afgesjouwd zijn met die KISTJES!

Hi Hi... terwijl ik (Suzanne) bezig was met foto's te maken van de KISTJES en NAAMPLANKJES liep die DIKKE HAAN mij almaar voor de voeten. Het is een schat hoor... maar hij is gewoon TE TAM. Je zou soms bijna over hem vallen. Hij vindt het kennelijk GEZELLIG om dicht in je buurt te zijn. Schattig !    
 
LIEFS, Suzanne en Marcel