woensdag 2 januari 2013

Een NIEUW BEGIN...Misschien is het meer EEN GEVOEL of het PSYCHOLOGISCH EFFECT van het terugkeren van de maand JANUARI... Eigenlijk VREEMD dat er zoveel GEVOEL komt kijken bij het BEGIN van het NIEUWE JAAR. Hoe dan ook, het is eigenlijk best een FIJN GEVOEL.

Dus BEGINNEN we dit NIEUWE JAAR met een NIEUW BEGIN, met heel veel MOOIE DROMEN, PLANNEN, en een berg met HOOPVOLLE VERWACHTINGEN. Hoe de TIJD zich zal OPENBAREN weten we niet. Maar we kijken VERWACHTINGSVOL uit naar 2013. NIET omdat we het allemaal zelf in de hand hebben of kunnen VORMEN hoe we het zo graag zouden willen zien. Maar WEL omdat we weten dat HIJ het WEET.

Wat geeft DEZE WETENSCHAP een RUST in je ziel.  HIJ is namelijk zelf HET BEGIN en EINDE. Onze TROUWE LIEFDEVOLLE HEMELSE VADER heeft het allemaal in ZIJN HAND. Mooi is dat, HIJ verteld het ons zelfs heel PERSOONLIJK in de BIJBEL.

IK BEN DE ALFA EN DE OMEGA, HET BEGIN EN HET EINDE...
(Openbaringen 21:6b)

Hier in ons kleine GRONINGSE HUISJE is het OPRUIMVIRUS ook weer uitgebroken. Sinds gisteren (NIEUWJAARSDAG) hebben wij een aantal OUDE, STOFFIGE DOZEN van het zoldertje uit de schuur gehaald. Wat geeft dat OPRUIMEN trouwens een HEERLIJK GEVOEL ! Hi hi... misschien is DAT ook wel het PSYCHOLOGISCHE EFFECT van het BEGIN van het NIEUWE JAAR. DIE OUDE ROMMEL  MOET WEG ! Zo zal die OVERVOLLE OUDE ZOLDER misschien ook ooit nog eens een DROOM worden ! Voorlopig DROMEN we fijn verder, want er staat nog heel wat om uitgezocht te worden.

Tot slot wensen wij jullie allemaal een RIJK GEZEGEND 2013 ! We hopen VAN HARTE dat je in dit NIEUWE JAAR heel veel mag gaan GENIETEN van ZIJN GOEDHEID. Dat je ZIJN NABIJHEID van heel dichtbij mag ervaren. Maar ook dat je mag ontdekken dat de KLEINE EENVOUDIGE DINGEN HEM veelal op z´n GROOTS laten zien. Dat je daar in 2013 de OPEN OGEN voor mag hebben of krijgen. Want dat is pas GENIETEN... zelfs in een TIJD waarin het zo onrustig is om ons heen.

LIEVE GROETEN, Suus en Marcel