maandag 7 januari 2013

KOKEN MET KARIN...


Vorige week kregen wij een BOEKENBON cadeau. Daar waren wij natuurlijk REUZE BLIJ mee, wat een PRACHT GESCHENK !

Dus werd er via INTERNET een schitterend KOOKBOEK besteld. Zowaar lag dit BOEK binnen 36 uur op de deurmat, het kan tegenwoordig gewoon niet sneller ! Al sinds lange tijd staan de KOOKBOEKEN van KARIN LUITEN op het VERLANGLIJSTJE. Eindelijk is een van deze VERLANGENS van de LIJST geschrapt en DANKBAAR in ontvangst genomen.

Wat schrijft deze vrouw GEZELLIG ! Maar ook haar ILLUSTRATIES zijn uiterst GRAPPIG. Jullie zullen vast nog wel eens een RECEPT van haar voorbij zien komen. Het is immers altijd leuk om ervaringen te DELEN. Er zijn hier in ons KLEINE GRONINGSE HUISJE al eerder RECEPTEN van haar GEKOOKT naar aanleiding van diverse KRANTENBERICHTEN. Mijn moeder (Suzanne) verzamelde deze KNIPSELS altijd TROUW en stuurde ze van tijd tot tijd naar ons op.

Het is trouwens OOK een GOED VOORNEMEN voor 2013 om regelmatig uit dit mooie BOEK te gaan KOKKERELLEN. Dit BOEK en haar RECEPTEN zijn namelijk gestoeld op het PAKJES EN ZAKJES-VRIJ KOKEN. Dat betekend GEZONDE GERECHTEN die helemaal terug gaan naar de BASIS. Goed hè !

Allemaal een FIJNE en GEZEGENDE WEEK toegewenst !

LIEFS, Suus en Marcel