woensdag 9 januari 2013

OMSCHAKELEN...


Er schijnt WINTERS WEER aan te komen... BRRR, wij moeten nog even aan het idee wennen. De temperatuur schijnt fors te gaan dalen. En wie weet zal deze WINTER ons nog veel meer gaan brengen dan KOU alleen. TWINKELENDE SNEEUWVLOKJES die als PARELS neerdalen, of EEN DIK PAK KRAKEND IJS ?  Het is nog maar JANUARI, het kan nog alle kanten uit.

Hoe dan ook, het is GOED zoals het komt ! Al zien wij eerlijk gezegd wel reikhalzend uit naar DE LENTE. Het VERLANGEN naar DE LENTE is ook dit jaar GROOT ! En de bijbehorende LENTEKRIEBELS zijn niet van de lucht.

Toch we zijn niet de enige met een GROOT VERLANGEN naar de LENTE. De VOGELTJES in onze TUIN zijn ook helemaal in de bonen vanwege de ZACHTE ATMOSFEREN van de laatste tijd. Voor hen zal het ook een GROTE OMSCHAKELING zijn. Ze vliegen niet voor niets al rond met NESTMATERIAAL en geven geregeld overweldigende SERENADES om hun wederhelft onder de indruk te brengen. Zelfs de BOLLETJES in de TUIN laten al GROENE SPRIETJES boven de grond komen.  

Dus zoeken wij de BEHAAGLIJKE VESTEN EN TRUIEN en de WARME MUTSEN EN WANTEN maar weer gewoon op en doen we heel goed ons best om weer OM TE SCHAKELEN...

EEN HARTELIJKE WINTERSE GROET vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE,
Suus en Marcel