maandag 11 maart 2013

Slechts een PAAR MINUTEN...


Heel soms hebben wij over de dag verdeeld een PAAR MINUTEN verbinding met het wereld wijde netwerk. Jullie zullen het niet geloven maar wij zitten nog steeds nagenoeg zonder INTERNET en VASTE TELEFOON. Er wordt aan gewerkt is ons beloofd, hi hi... dus ik zal snel typen voordat ik weer uit de ether verdwijn. Lastig  is het wel... :-( 

Soms verlangen wij naar een leven als dat van de AMISH. Veel dingen komen toch echt al een beetje overeen... ons GELOOF,  veel KAARSLICHT, het KOKEN op een HOUTGESTOOKT FORNUIS, het verbouwen van onze eigen GROENTEN, een stel KIPPEN, groener leven enz.

Maar eerlijk is eerlijk als je daar dan even aan mag snuffelen ontdek je dat je toch afhankelijker van de moderne wereld bent geworden dan je eigenlijk zou willen. De wereld om ons heen verlangt toch echt van ons dat we onze rekeningen via de computer betalen, onze belastingaangifte regelen via dit ingewikkelde netwerk en ga zo maar door. Of we moeten opnieuw verhuizen... naar de USA bijvoorbeeld en in deze bijzondere GEMEENSCHAP gaan wonen. Zien jullie het al voor je 

Terug naar de realiteit... De afgelopen weken is er veel gebeurd. We hebben veel VISITE gehad, en er werd zodoende gesmuld van OVERHEERLIJKE TAARTEN. Ook was het ineens voor heel even WARM en ZONNIG WEER. Ik (Suzanne) heb de kans snel gegrepen om onze blokhut van achteren eens goed schoon te maken, te schuren en in de grondverf te zetten. Zou het THEEHUISJE er dit jaar dan echt van gaan komen?

Een oude AMARYLLIS-BOL kwam tot leven en zegende ons met prachtige RODE BLOEMEN. Zoiets wonderlijk moois mag toch zeker niet vergeten worden.

Ondanks de MODERNE STORINGEN en ONGEMAKKEN ging de rest gewoon door. Gek gezegd heeft dit verhaal ook zijn fijne kanten, je hoeft immers niet steeds te kijken of er mail is. En de WEBLOG kreeg zomaar vakantie. Er is tijd gekomen om op te laden, nieuwe inspiratie op te doen en andere dingen te ondernemen.

Zo... jullie zijn weer even op de hoogte, en ik (Suzanne) zit zowaar nog in de ether :-) We hopen nu toch echt dat we snel weer als vanouds terug kunnen komen. En zolang die tijd nog niet is aangebroken PROBEREN wij jullie op de hoogte te houden hoor!

VEEL LIEVE GROETEN,
van een bijna geworden AMISH-KOPPEL, 
Suus & Marcel