zondag 14 april 2013

APARTE DAGEN...Het zijn aparte dagen momenteel, langzaam aan PROBEREN we een beetje mens te worden. Maar die nare GRIEP heeft stevige klauwtjes en houdt tot dusver goed vast. Dus zijn wij genoodzaakt het rustig aan te doen. We willen jullie hartelijk DANKEN voor jullie warme reacties, heel lief!

Gisteren liep ik (Suzanne) in onze tuin en ontdekte dat er zoveel veranderd is in een paar dagen tijd. Eindelijk begint de LENTE het WINTERSE LAND te verjagen. Er staan piepkleine NARCISSEN boven de grond, er verschijnen KNOPJES in de bomen en struiken. Maar ook de RABARBER ontvouwd vanuit het niets plots kreukelige cadeautjes open net boven de donkere aarde. Onze tuin komt langzaam aan uit haar WINTERSLAAP en dat maakt ons (ondanks die nare griep) toch wel heel blij! 

We hopen dat jullie deze signalen ook opmerken en daar ook blij van worden! Maar ook DANKBAAR want er is immers niets dat zomaar tot leven komt zonder dat ZIJN SCHEPPINGSKRACHT daar aan te pas is gekomen. Het blijft WONDERLIJK, vinden jullie niet?

EEN LIEVE GROET, Suzanne (en Marcel)