dinsdag 16 april 2013

LIEVE OOGJES...Wij hebben tegenwoordig een soort van VASTE HUISMEREL in onze tuin :-) Met LIEVE OOGJES kijkt hij ons dagelijks aan. In de vroege morgen en late avond verrast hij ons met de mooiste concerten. Het liefst op de nok van ons kleine Groningse huisje laat hij ons zijn zangkunsten horen. Melodieus en warm, helder en zuiver klinkt zijn lied.

Al snel kreeg dit lieve beestje een naam; "HARRY DE HUISMEREL". Hi Hi... Totdat HARRY op een dag bedacht om al hippend tussen onze TUINBONEN te vertoeven. Niet dat het daarbij bleef, want HARRY vond het ook nodig om er dagelijks een paar omver te pikken :-( Dus wat doe je dan? HARRY voorgoed verjagen uit onze tuin was geen optie, dus kreeg het bedje met TUINBONEN slingers van klapperend plastic om zich heen gedrapeerd. En het werkt! HARRY is niet meer gesignaleerd tussen de TUINBONEN :-) Gelukkig zit hij nog wel dagelijks op ons dak te zingen, dat nog wel :-)

Alleen nu rijst bij ons de vraag WAAROM onze vriend die TUINBONEN omver pikte want opeten deed hij ze ook niet. Misschien weten jullie het???

LIEFS, Suzanne & Marcel