dinsdag 2 april 2013

WERK in uitvoering...Het zijn KOUDE DAGEN, maar gelukkig ook dagen met heel veel ZONNESCHIJN! En dan gaat het kriebelen hè... Zo zijn wij de afgelopen dagen (rondom het PAASFEEST) bezig geweest in de tuin achter ons KLEINE GRONINGSE HUISJE. We hebben ook dit jaar weer grote dromen en heel veel plannen. Er is momenteel nog veel WERK IN UITVOERING. De romantische plaatjes zullen nog wel even op zich laten wachten :-) Maar de dromen zijn er niet minder om!

We zijn saampjes lekker aan het rommelen geslagen, zo is het vlonder VOOR onze BLOKHUT uitgebreid. Eindelijk is het groot genoeg om een eettafel neer te zetten en op een zonnige morgen daar te ontbijten. Op dit terrasje hebben we namelijk de morgenzon. Heerlijk... wat zien we daar naar uit!

Maar we zijn ook ACHTER onze BLOKHUT aan het werk gegaan . Daar is nog een klein strookje groen wat eigenlijk altijd is verwaarloosd. Enige tijd geleden is er een sloot langs gegraven, zodoende kregen we er spontaan een gras- / slootkantje bij. Niet dat het ons eigendom is hoor, maar we moeten het wel bijhouden. Dus hebben we netjes aangevraagd of wij er misschien een klein vlondertje mogen bouwen. Het antwoord was positief!

Aan de BLOKHUT zelf zijn we een KLEINE MUURKAS aan het bouwen. Gewoon van eenvoudig TUINHOUT en bij elkaar gesprokkelde materialen. Het is wel heel veel werk, maar zo leuk om uit te vogelen! De grond is daar trouwens K(L)EIHARD! En de dikke distels en wortelstelsels van voorgaande jaren laten zich niet zomaar wegsturen :-)

Vanmiddag stond er een SCHILDERKLUS op het programma. De achterkant van de BLOKHUT is inmiddels in de lak gezet. Voor nu is het hopen dat de koude nacht geen roet in het eten gaat gooien!

Een FIJNE WEEK lieve mensen!

LIEVE GROETEN, Suus & Marcel