donderdag 23 mei 2013

BUITENLEVEN tussen de BUIEN door...
Terwijl de REGENDRUPPELS opdrogen wordt er snel een stoeltje buitengezet. Het BUITENLEVEN in de maand MEI verrast ons momenteel nogal eens met een donker wolkje en wat nattigheid.

Niet dat de TUIN hier mee zit hoor :-) Ze zuigt ieder drupje nauwkeurig op en laat ons DANKBAAR haar GROEI en BLOEI ten volle zien.

Onze SIERKERS heeft haar BLOESEMPRACHT vaarwel gezegd, ze laat al haar ROZE BLOEMETJES in een klap vallen. Wat als resultaat heeft dat onze tuin bedekt is met een dikke laag confetti. De APPELBOMEN van de buurman daarentegen (waar wij zo mooi zicht op hebben) staan nog in volle bloei. Zijn ze niet schitterend!

Terwijl de VOGELS hun lied zingen en een explosie van GEUREN plots vrijkomt laten ze mij met een glimlach weten... dat zij genieten van deze natte maand! Nou dan doen wij dat ook maar :-)

Zien jullie dat schattige KUSSEN in de vorm van een KLAVERTJE VIER? Het is een kunstwerkje van onze buurvrouw! Is het niet schitterend... Zo tussen al het voorjaarsgroen staat het zo gezellig. Dit grappige kussen is ook nog eens een heel degelijk handgemaakt exemplaar. Zo vindt je ze niet snel in de winkels. Knap van haar hè!

LIEFS, Suzanne & Marcel