zondag 5 mei 2013

Een zonnige ZATERDAGMIDDAG in Wedde...Soms zit GELUK in de KLEINE DINGEN, de WAS die wappert op de wind. Indrukkwekkende VIOOLTJES die met hun kleurige gezichtjes de zon zoeken. Een klein VARKENTJE dat zichtbaar geniet van het wroeten in een modderpoeltje. Kwetterende ZWALUWEN die rakelings in een sneltreinvaart langs je gezicht scheren. Knopjes aan de bomen die ter plekke open springen tot geurige BLOESEMS.

We waren ZATERDAGMIDDAG even op bezoek bij onze lieve vrienden in Wedde. Het was daar genieten geblazen. Op hun gezellige erf is er altijd weer zoveel moois te zien, kijk maar gerust even met ons mee! We zijn beiden groot liefhebber van het BUITENLEVEN. En als het zonnetje dan zo heerlijk schijnt is de hele BUITENWERELD plots in zo'n schitterend licht gehuld.

Wat een zegen dat ONZE VADER ons zo laat genieten van het KLEINE, van dat wat vaak zo GEWOON lijkt te zijn. Plots valt je oog erop en ga je daar de schoonheid ineens extra van inzien. Het zijn die genietmomenten waar je zo heerlijk van op kan laden.

We hopen VAN HARTE dat jullie ook hebben kunnen GENIETEN van de stralende zon, van het KLEINE en van het GEWONE. Want als je al maar op de uitkijk staat voor het GROTE en SPECTACULAIRE loop je dit alles mooi mis :-)

Vergeet bovenal HEM niet te DANKEN, want HIJ is het die je hier de open ogen voor schenkt! En langs deze weg BEDANKEN wij OOK onze vrienden, DANK voor de heerlijke tijd die wij met jullie mochten beleven!   

LIEVE GROETEN, SUZANNE & MARCEL