donderdag 9 mei 2013

Het EERSTE VELD...


Op deze bijzondere FEESTDAG nemen wij je graag mee de VELDEN in. Allereerst naar een van de geweldige KOOLZAADVELDEN die hier vlakbij ons kleine Groningse huisje al te vinden is. Wat een rijkdom!

Wisten jullie al dat de pracht van een bloeiend KOOLZAADVELD zo overweldigend mooi is? Dus stapten wij aan het begin van de middag op de fiets en namen de trouwe CAMERA(AT) mee :-)

De overweldigende pracht van dit VELD past geweldig goed bij deze bijzondere FEESTDAG. Want vandaag vieren wij dat onze geliefde HEER JEZUS oprees naar de hemel, in al Zijn GLORIE en PRACHT. Is er in de natuur momenteel iets te vinden dat meer SCHITTERT dan een KOOLZAADVELD dat in bloei staat?

Het was geweldig om daar te staan in dat GELE VELD en DANKBAAR op te zien naar de HOOGSTE HEMELEN. Met het besef dat JEZUS in Zijn HEMELSE HUIS is om voor ons een PLAATS te bereiden, om voor ons te BIDDEN en om VOORSPRAAK te doen bij de VADER. Wij denken dat dit overweldigende VELD verbleekt bij het zien van de HEMEL, want daar... is het NOG veel mooier!

Wij zijn DANKBAAR voor de GENADE die HIJ ons gaf, want daarom mogen wij ons nu verheugen op dat wat komen gaat. Maar ook zeker verblijden in al het moois wat we nu al om ons heen mogen zien. GOD IS GOED!     

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel