donderdag 9 mei 2013

Het TWEEDE VELD...


Gaan jullie met ons mee naar het TWEEDE VELD? Even fietsen... maar dan heb je ook wel wat :-) Een KLEURENPALET om nooit meer te vergeten ligt daar verscholen tussen een klein bosrandje en een landweg. Vanaf de weg gezien kun je slechts een vage pasteltint zien, maar bij het TULPENVELD aangekomen weet je niet wat je ziet. Het was voor ons eigenlijk ook een KLEURRIJKE verrassing!

De provincie GRONINGEN heeft dus ook TULPENVELDEN, wat een heerlijkheid! En de ZOETE GEUR die daar te vinden is, mmm... Rondom het veld stonden allemaal machines van de boer, het geheel gaf een bijzonder sfeertje. We konden hier heerlijk bijkomen van de fietstocht en een hapje en een drankje uit de fietstas nuttigen :-)

En weet je wat het leukste is? Dit soort UITJES zijn helemaal gratis. Wij durven niet te beloven dat je de TULPJES bij de KEUKENHOF ook voor deze bodemprijzen mag bewonderen :-)

Er was uiteraard geen KIP te bekennen, wel tal van vogels en zelf een koppeltje reeën. We moesten een beetje gniffelen... want als de Chinezen dit ontdekken... Het was een WONDERSCHONE en KLEURRIJKE DAG!

LIEFS, Suus & Marcel