zaterdag 18 mei 2013

Slapen in de ROZENKAMER...Zeg nu zelf... Hier slaap je toch als een ROOS! De CATHARINA HOEVE in NIEDERHOLSTEN (Duitsland) verhuurde ons een DROOM van een kamer met uitzicht op het glooiende landschap in het OSNABRUCKER LAND. De sfeer en het licht in deze KAMER waren zo bijzonder.

Het was een KAMER om helemaal te onthaasten, zonder televisie en zonder internet. Maar het UITZICHT van deze kamer wist al de moderne techniek in 1 klap te verslaan. Het landschap veranderde met dat je er naar keek; van witte wolkenluchten in hemels blauw tot poederpastels in de avond die de dag tot rust susten. De zwaluwen scheerden langs het raam en de zoete geur van KOOLZAAD steeg op tot in de ROZENKAMER. Wie wil dat nu niet!

Ook was er op de ROZENKAMER nog een derde bed aanwezig en een kinderbedje. Stel je wilt het ook eens gaan bewonderen en je bent met meer... Geen probleem dus, de ROZENKAMER is groot en biedt privacy genoeg!

Beneden in de gezamenlijke leefruimte kon je eventueel de digitale wereld opzoeken. Maar wij kozen voor de RUST en de STILTE. Kortom... het was GENIETEN geblazen op de CATHARINA HOEVE!

Als je het leuk vindt nemen we je later nog eens mee uit WANDELEN rondom NIEDERHOLSTEN!

LIEFS, Suzanne & Marcel