zaterdag 18 mei 2013

STILTE...Het was hier voor even STIL want wij waren namelijk VAKANTIE aan het vieren. En besloten om de digitale wereld voor heel even af te sluiten.
We zijn de vrije dagen begonnen rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE, er moet in de maand MEI een hoop werk in de tuin worden verricht. Nu doen we dit altijd reuze graag, maar toch ging het kriebelen. Dus besloten we een klein tripje te maken. Naar het TEUTOBORGER WALD wel te verstaan, nabij OSNABRUCK (Duitsland). Jullie moesten eens weten hoe mooi het daar is, en het leuke is dat het voor ons niet ver van huis is.

Op slechts anderhalf uur rijden van ons KLEINE GRONINGSE HUISJE begint daar al een schitterend heuvellandschap te glooien. Bekleed met bosranden, koolzaad en zoveel meer.

O lieve mensen... wat is het daar mooi! Ook de kleine dorpjes met schitterende DUITSE BOERDERIJEN zijn om te smullen. Voor ons gevoel waren we enorm ver van huis, al was dat niet het geval!

We laten jullie graag wat van deze mooie MINI-VAKANTIE zien, misschien kan het je inspireren om daar ook eens te gaan GENIETEN. Allereerst een kijkje rondom de prachtige BOERDERIJ waar we mochten slapen; DE CATHARINA HOEVE in NIEDERHOLSTEN. Gelegen in de rustige velden die momenteel in GEEL KOOLZAAD gehuld zijn...

Deze BED & BREAKFAST/PENSION heeft Nederlandse eigenaars die reuze vriendelijk zijn. Hun warme gastvrijheid en prachtige stulp maken dat je hier wilt blijven wonen. Op deze plek is STIL nog echt STIL. En dat zo dichtbij huis...

We voelden ons RIJK GEZEGEND en zo DANKBAAR dat we van al dit moois mochten GENIETEN. We hebben het verder heerlijk simpel en eenvoudig gehouden. We konden KOKEN in de gezamenlijke leefruimte van het PENSION. Het is natuurlijk geweldig dat deze mogelijkheid met voorzieningen hier aanwezig is.

In een volgend berichtje willen we jullie met veel liefde onze KAMER laten zien en jullie meenemen op onze WANDELAVONTUREN. Want de natuur is hier echt OVERWELDIGEND mooi!  

LIEFS SUZANNE & MARCEL