zaterdag 1 juni 2013

Als een KIND in de SNOEPWINKEL...Ja, zo voelden wij ons vandaag... Hier rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE waren er tal van OPEN TUINEN te bezichtigen namens het blad "GROEI & BLOEI". Dat hoef je ons natuurlijk geen twee keer te zeggen. Dus sorry lieve mensen... ook vandaag WEER een GROEN TUINPRAATJE op onze blog. Wisten jullie al hoe leuk het is om in andermans TUIN rond te neuzen? Het leuke is dat je het karakter van de eigenaar terug kan zien in de beplanting maar ook zeker in de rest van de indeling.

Zo gingen we vroeg in de morgen al op pad met onze lieve vrienden, die net als wij ook zo van het BUITENLEVEN houden. En spraken we de ganse dag over BLOEMETJES en BIJTJES en over GRAZIGE WEITJES. Het enige wat ons ontbrak was WARMTE, want tezamen met een stevige wind voelde het aan als rond het vriespunt. Gelukkig waren de TUINEN verder HARTVERWARMEND en het was DROOG! Dat is natuurlijk ook wat waard :-)

Langs deze weg ook nog een paar sfeerplaatjes van bijzondere momenten van de door ons bezichtigde en o zo beeldschone TUINEN. Het was weer GENIETEN GEBLAZEN!

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel