dinsdag 18 juni 2013

Even knijpen...Even knijpen of het wel ECHT is... 

Een eerste AVONDMAALTIJD werd gisteren rijkelijk gevuld met VERSE PEULTJES. We hadden al geruime tijd een zee van bloemen, maar de vruchtzetting liet even op zich wachten. Maar wat een VREUGD, het lange wachten werd beloond. De EERSTE VERSE PEULTJES zijn inmiddels geplukt en verorberd. Jullie begrijpen die EERSTE zijn natuurlijk het aller lekkerst :-)

Voor nu verheugen wij ons zelfs alvast op een volgend MAALTJE. Zo te zien heeft het PEULENHAAGJE er zin in :-) Tal van BIJEN en HOMMELS zijn voor ons druk aan het werk om al dit lekkers mogelijk te maken. Is het niet bijzonder? Ze vliegen via de Lupinen zo de PEULENHAAG in. Hi Hi... al gaat de eerste voorkeur toch wel uit naar de paarse vrienden en vriendinnen.

Ja... en dat zet ons aan het denken, om die ijverige BIJEN en HOMMELS voor al hun werk maar eens te gaan BEDANKEN. Want velen zijn er omgekomen door ons mensen, die het allemaal zo goed weten. Verdrietig is dat... Zoals velen ons al voorgingen, wordt het de hoogste tijd voor het uitzaaien van een wild bloemenmengsel en het creëren van een INSECTENHOTEL :-)

Een LIEVE GROET, Suus & Marcel