donderdag 13 juni 2013

Haast niet te omschrijven...Soms kunnen EENVOUDIGE DINGEN zo blij maken... Een KAKELVERS EITJE van de KIPPEN, gekruid met DAUWVERSE KRUIDEN geplukt uit de moestuin; een fijngesneden blaadje MAGGIKRUID, een stengeltje BIESLOOK en de bloemblaadjes van een GOUDSBLOEM. Ze maken een rul gebakken EI tot een feestje :-)

Maar ook de zojuist geplukte BLOEMEN uit eigen tuin in een puddinggeel vaasje mogen niet vergeten worden. Met de druppels nog op de BLAADJES van de zojuist gevallen regenbui fleuren ze ons kleine Groningse huisje zo heerlijk op. 

Dit soort EENVOUDIGE DINGEN zijn haast niet te omschrijven. Want een simpel woord kan de schoonheid en het geluksgevoel wat dit met zich meebrengt niet voldoende weergeven.

Dit soort kleine GENIETMOMENTEN zijn ook onbetaalbaar. En Helaas voor velen van weinig waarde geworden, deze tijd jaagt zo op en we hebben het zo druk. Onze blik is niet meer gericht op de KLEINE SCHOONHEDEN die leven zo mooi maken.

Wij hopen VAN HARTE dat jij deze EENVOUDIGE DINGEN op waarde kan schatten, het zijn de zegeningen van onze liefdevolle HEMELSE VADER! Ze liggen zomaar voor het oprapen, om jou GELUKKIG te maken.

Ja... en soms ook midden in de storm van je leven of dwars door de tranen heen. Ook dan mag je GENIETEN van zo'n mooi boeketje of vreugde ervaren van een eenvoudig lekker hapje. 

Juist die EENVOUDIGE DINGEN maken rijk en kunnen HEM daarin zo geweldig mooi uitvergroten. En mag je plots bemoediging of troost vinden uit geheel onverwachte hoek. Het is ZIJN SCHOONHEID waar je ineens zicht op krijgt als je aandachtig kijkt. 

 Heb jij er al oog voor gekregen?    
    
LIEFS, SUZANNE & MARCEL